MERKEN

Een greep uit onze merken

Bij WAAR werken we samen met tientallen duurzame en of fair trade merken.

Van merken die al tientallen jaren bestaan, zoals Fair Trade Original, tot startende sociale ondernemers die met hun product de wereld een beetje mooier willen maken.

Een aantal van die merken zijn: Beautiful Story, Botma en van Bennekom, Dopper, Fair Forward, Fair Trade Original, Julia Otilia, Keep Leaf, Marcel’s Green Soap, Natuurlijk WAAR, O Green, Pindakaaswinkel, Retulp, Seepje
Shampoobar,  Tony Chocolonely en Twisted

Hieronder hebben we drie van onze merken uitgelicht.

Heb je een mooi merk, tip of idee. Laat het ons weten, we zijn altijd opzoek naar leuke, duurzame producten met mooie verhalen.

Natuurlijk WAAR

Natuurlijke ingrediënten, plantaardige oliën, heilzame planten, kruiden en bloemen vormen de basis voor de Natuurlijk WAAR verzorgingsproducten.

Deze hoogwaardige ingrediënten bevatten van nature hoogwaardige werkstoffen. De producten ondersteunen het verzorgende en herstellende vermogen van de huid. Alle producten zijn zonder microplastic en vrij van Minerale oliën, Siliconen, Synthetische geur- en kleurstoffen en PEG’s.

Bepaalde oliën en extracten zijn van biologische afkomst.

Wil je meer weten over Natuurlijk WAAR klik dan hier

A Beautiful Story

Alle producten worden handmatig gemaakt door vakmensen in Nepal. Van armbanden tot oorbellen, aan elk product wordt veel aandacht besteed. De sieraden krijgen extra betekenis door de mooie edelstenen die eraan hangen. Elke edelsteen heeft een unieke betekenis.

Wil je meer weten over de achtergrond van A Beautiful Story klik dan hier

Retulp

Retulp is ontwerper en fabrikant van duurzame drinkflessen en thermosbekers. De meeste flessen zijn gemaakt van roestvrij staal omdat dat het meest duurzame materiaal is. Daarnaast hebben we ook een serie bio based bidons die van rietsuiker zijn gemaakt.

Wil je meer weten over Retulp klik dan hier