BOVEN BY WAAR

Flexwerkplekken en/of vergaderruimte

Flexwerken of vergaderen op een unieke en inspirerende locatie in hartje Zutphen?  Dat kan vanaf nu bij WAAR Zutphen. Boven de winkel bevind zich een prachtig en sfeervol ingerichte ruimte die te gebruiken is als flexwerkplek voor maximaal 4 personen. De ruimte is eenvoudig om te toveren tot vergaderruimte voor maximaal 6 personen.

 

Reserveer hier direct je plek!

Flexwerkplek

Thuiswerken is het afgelopen jaar de norm geworden. Maar soms wil je ook wel eens wat anders. Wil je het huis uit om je te laten inspireren door een nieuwe omgeving. Dit kan bij ons op een veilige manier. De ruim opgezette flexwerkplekken bieden je de kans om in hartje Zutphen te werken, in alle rust maar met de gezellige stadse geluiden op de achtergrond. En tussen de middag wandel je zo de prachtige binnenstad om even je benen te strekken.

Vergaderen

Brainstormen, je team weer even frisse energie geven of dat ene plan nu echt een uitwerken. Samen kom je verder! Huur de ruimte in z’n geheel en je kan met maximaal 6 personen de hele dag gebruik maken van de vergaderruimte en de vide.

Ook tof om bijvoorbeeld een fotoshoot te doen. Voor private branding bijvoorbeeld. Je kunt zo een mooie combinatie maken tussen sfeervolle binnen foto’s en frisse buitenfoto’s met de stad als decor.

Prijzen

Flexplek 

Losse dag:  € 20,-
Strippenkaart á 12 dagen:  € 200,-
Abonnement  voor 1 dag in de week:  € 60,- p/mnd
Abonnement voor 2 dagen in de week: € 110,- p/mnd

Vergaderen/ fotoshoot – gehele ruimte

Losse dag: € 75,-

Prijzen zijn inclusief BTW.

Een dag proefwerken kan en is kosteloos.

Alles is altijd inclusief Fair Trade en Bio koffie en thee.

Biologische lunch bestellen is mogelijk.

Reserveren kan via zutphen@ditiswaar.nl, instagram, via 0575 -743 013/ 06- 418 567 32 of door hier te klikken.